HomeFeaturedFocusRazer Phone 2 nu inoveaza deloc la nivel de design

Razer Phone 2 nu inoveaza deloc la nivel de design

Razer Phone 2

Ba chiar aș putea spune că Razer Phone 2 arată ceva mai rău decât predecesorul său. Pentru că cei de la Android Headlines au pus una lângă alta două fotografii (una cu prima generație de Razer Phone și una cu ceea ce pretinde a fi Razer Phone 2), din care reise că s-au subțiat puțin marginile de sus și de jos (mult prea puțin), așa cum o impune trendul actual, dar parcă s-au îngoșat cele laterale, ceea ce nu mai este cool deloc în prezent, pentru un smartphone nou lansat.

Razer Phone 2

Dincolo de modificările aproape insesizabile la nivel de design, asupra cărora încă planează și ceva incertitudine, avem și câteva zvonuri legate de configurația lui Razer Phone 2. Se pare că nucleul acesteia va fi format de o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845, cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 512 GB. Nu sună deloc rău, mai ales pentru un telefon dedicat gamingului.

Recunosc că nu am prea înțeles acest concept de smartphone pentru gaming, dar văd la generația tânără că preferă tot mai mult dispozitivele mobile, așa că încerc să nu mai comentez la adresa acestui segment de produse care chiar are potențial de creștere spectaculoasă. Și înțeleg de ce tot mai mulți producători se duc și în această direcție.

Revenind la Razer Phone 2, mai există un zvon legat de o posibilă dată de lansare oficială pentru acesta, pe 10 octombrie. Hai că nu mai este chiar așa de mult!

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep