HomeFeaturedFocusUn Oppo R17 mai ieftin trece pe la TENAA

Un Oppo R17 mai ieftin trece pe la TENAA

Oppo

O versiune ceva mai ieftină de Oppo R17 a trecut pe la TENAA în scopul certificării pentru vânzarea pe piețele asiatice. Sau, dacă vă place să formulăm ceva mai diferit, o variantă de Oppo A7x, un smartphone lansat oficial de Oppo acum două zile. Poate chiar același terminal (sau unul foarte apropiat de acesta), destinat de această dată piețelor occidentale.

Ca de obicei, o vizită la TENAA se lasă și cu dezvăluirea specificațiilor tehnice ale terminalului. Așa că viitorul smartphone Oppo nu prea mai are secrete. Nici macar din punct de vedere al designului.

Oppo

Este construit în jurul unui chipset cu procesor octa-core de 2,0 GHz, cel mai probabil un MediaTek Helio P60, are un sistem dual camera pe partea din spate (16 MP + 2 MP), o cameră foto frontală de 25 megapixeli și trei variante de memorie: 4 GB RAM + 64 GB memorie internă, 4 GB RAM + 128 GB stocare internă și 6 GB RAM + 64 GB ROM. Ciudate alegerile.

Sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo, acumulatorul are o capacitate de 3500 mAh, iar display-ul, depre care nu există prea multe detalii, este prevăzut cu un mic notch central în partea de sus.

Cam atât deocamdată, dar vă vom ține informați în momentul în care noi detalii (plus o denumire comercială) vor ieși la iveală despre acest smartphone.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep