HomeMobileAndroidSamsung a lansat noile firmware-uri pentru Galaxy S9, S9+ si Note9 cu...

Samsung a lansat noile firmware-uri pentru Galaxy S9, S9+ si Note9 cu patch-urile de Android de septembrie

2

Samsung a lansat noile firmware-uri pentru Galaxy S9, S9+ și Note9 cu patch-urile de Android de septembrie și vă recomand să le instalați cât mai repede. Pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+ update-urile sunt G960FXXS2BRI1 respectiv G965FXXS2BRI1. Galaxy Note9 a primit versiunea N960FOXM2ARH6/N960FXXU2ARH7.

septembrie_android_patch

Update-urile cuprind remedii pentru un număr important de probleme critice din Android și software-ul semnat Samsung (18 la număr) și e important de menționat că Samsung s-a mișcat foarte bine cu acest pachet. Asta înseamnă pe de o parte că ține la clienți și pe de alta că problemele sunt prea grave ca să fie ignorate.

Undeva prin descriere este menționat și faptul că ar veni și funcții noi/optimizate și o performanță mai bună. Rămâne de văzut dacă e chiar așa, pentru că abia am terminat de instalat update-ul pentru Galaxy Note9 și nu am văzut nicio schimbare semnificativă.

Oricum, recomandarea mea este să instalați cât mai repede acest update. Mergeți în Settings, Software Update și de acolo Download updates manually dacă nu ați primit încă notificarea de update!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep