HomeFeaturedFocusHuawei nu a pierdut ocazia sa faca misto de Apple si sa...

Huawei nu a pierdut ocazia sa faca misto de Apple si sa promoveze Honor Mate 20

Huawei_funLa câteva minute după ce Apple a terminat de prezentat noua serie de iPhone Xs și Xr Huawei nu a ratat ocazia să speculeze această lansare slabă ca să își promoveze viitorul Honor 20 ce va fi prezentat pe 16 octombrie, la Londra. Pe principiul că orice slăbiciune a adversarului trebuie speculată, Huawei le-a mulțumit celor de la Apple (la fel cum au făcut-o și celor de la Samsung după prezentarea lui Note9) pentru lipsa de inovație.

E clar pentru toată lumea că noile modele iPhone nu aduc nimic semnificativ față de iPhone X în timp ce chinezii se laudă că vor rupe gura târgului. Sper să o facă, dar nu cu o altă copie de iPhone X.

image

Pentru Huawei prezentarea unor modele ”mai rafinate” de iPhone înseamnă stagnare, în timp ce Apple vrea să prezinte ca un element de consistență.

Rămâne să vedem ce aduce Huawei peste o lună și să ne gândim că sunt pe val: au reușit să detroneze Apple de pe locul doi în ceea ce înseamnă vânzările de smartphone și se apropie vertiginos de Samsung. Cu o lansare reușită de Honor Mate 20 au șanse importante ca într-un an, doi să ajungă pe primul loc.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep