HomeFeaturedFocusVIDEO: cat de rezistent este Pocophone F1 de la Xiaomi

VIDEO: cat de rezistent este Pocophone F1 de la Xiaomi

Xiaomi Pocophone F1

Atunci când Xiaomi și-a lansat noul brand de telefoane high-end cu preț accesibil, debutând cu Pocophone F1, lumea s-a întrebat în ce măsură un flagship mai ieftin se va ridica la înălțimea așteptărilor. Și dacă din punct de vedere al performanțelor lucrurile s-au cam lămurit, mai rămăsese întrebarea legată de rezistența fizică a unui telefon construit din materiale ceva mai ieftine.

Ei bine, nimeni nu era mai în măsură să ofere răspunsul la această întrebare decât JerryRigEverything, care, în mod evident, a trecut un Pocophone F1 prin toată seria consacrată de chinuri la care supune orice smartphone care îi pică în mână.

Așa că avem acum o imagine despre cum rezistă acest terminal la zgăriere, îndoire și chiar expunere la flacără. Vă invit să urmăriți materialul video de mai jos. Fără să fie musai un spoiler, testul este dovada clară a faptului că un material ieftin nu este obligatoriu de calitate inferioară. Mai mult, avem un motiv în plus să afirmăm că cei de la Xiaomi sunt dedicați în continuare scopului lor declarat de a oferi un raport preț/specificații cât mai atractiv și fac treabă foarte bună în acest sens. Enjoy!

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep