HomeFeaturedFocusAsa ar putea arata Google Pixel Watch

Asa ar putea arata Google Pixel Watch

Google Pixel Watch
Google Pixel Watch: un concept extrem de atractiv.

Pentru că Google nu a mai mișcat nimic de multă vreme pe zona ceasurilor smart mulți speră la un Google Pixel Watch care să fie cu adevărat un competitor pentru Apple Watch. Și de asta au și apărut mai multe concepte de Pixel Watch, pe cel mai recent vi-l prezint mai jos:

googlewatchconcept

Iar dacă produsul final va arăta similar, atunci Google ar putea emite pretenții mari pe zona wearable. Dar poate că ar fi mult mai bine să nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că dacă Google ar fi avut ceva în lucru, e mai mult decât sigur că l-am fi văzut până acum, așa cum am făcut-o cu Pixel 3. Bineînțeles că mereu există și posibilitatea ca Google să poată să țină secret acest proiect, deși mă cam îndoiesc că asta e adevărat.

Revenind, în martie am aflat de la Evan Blass (aka @evleaks) că Google ar putea lansa un smart watch din seria Pixel în vara lui 2018. Acum suntem în toamnă și nu s-a întâmplat nimic, dar imediat vine evenimentul de prezentare pentru Pixel 3 de săptămâna viitoare și ar fi un moment bun să mai aflăm una alta despre ce se mai întâmplă în zona wearable, lăsată parcă de izbeliște de către Google.

Construit de către Concept Creator, materialul video de mai jos ne arată un smart watch extrem de bine realizat și care seamănă foarte mult cu detaliile pe care le avem despe un posibil Pixel Watch.

Vedem o carcasă subțire făcută din aluminiu sau oțel, cu dimensiuni apropiate de cele ale unui ceas clasic. Display-ul ar putea fi de 1.2 inci, cu o rezoluție de 360 x 360 pixeli, înconjurat de margini foarte subțiri.

Pe carcasă mai apar două butoane și un senzor de monitorizare a bătăilor inimii pe spate. Una peste alta, avem un design reușit și nu ceas smart care aduce foarte mult cu unul clasic. Adică exact ceea ce mulți dintre noi și-ar dori.

Ce părere aveți?

via T3

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep