HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata Sony Xperia XA3 Ultra

VIDEO: cum arata Sony Xperia XA3 Ultra

Sony Xperia XA3 Ultra

Se conturează tot mai clar gama de mid-range-uri pe care Sony le va lansa în viitorul apropiat. Sony Xperia XA3 Ultra este ultimul terminal despre care ies la iveală informații, atât de natură tehnică, dar mai ales în legătură cu designul acestuia. După Xperia XA3 și Xperia L3, acum este adus în atenția publicului pasionat și terminalul cel mai mare din gamă.

Sony Xperia XA3 Ultra

A ieșit la iveală un material video (însoțit de câteva fotografii) cu Sony Xperia XA3 Ultra, pe filiera @OnLeaks, una cu un istoric destul de bun, specializată în imagini grafice generate de calculator, care nu prea mai lasă loc de secrete. Nu insist, detaliile sunt vizibile în clip.

Sunt și câteva detalii tehnice despre Sony Xperia XA3 Ultra care însoțesc materialul și care fac referire la un display mare, de 6,5 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli (aspect 18:9), la care se remarcă marginile foarte înguste (trăsătură pe care fanii o tot așteaptă de la Sony). Sunt câteva zvonuri care vorbesc și despre un chipset Qualcomm Snapdragon 660, despre o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, plus un Android 9.0 Pie.

Sunt curios să văd lansarea oficială, pentru că prima generație a phabletului m-a impresionat plăcut. Sony Xperia XA1 Ultra a fost chiar o surpriză plăcută. Așa că așteptările mele de la Sony Xperia XA3 Ultra sunt destul de mari.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep