HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Huawei Enjoy Max

Cateva detalii despre Huawei Enjoy Max

Huawei Enjoy Max

Huawei Enjoy Max este un nou terminal pe care producătorul chinez se pregătește să îl lanseze la nivel global. Unele voci din piață, destul de credibile (și mă refer aici în special la @evleaks), spun că este vorba în linii mari de Honor 8X Max, cu câteva fine schimbări la nivel de aspect, dar și în ceea ce privește configurația.

Huawei Enjoy Max

În primul rând, pe viitorul Huawei Enjoy Max va apărea logo-ul Huawei, care nu este prezent și pe terminalele Honor. Apoi, spatele telefonului va schimba sticla pe un plastic ce imită textura pielii naturale, lucru care reprezintă o veste mare pentru cei care se simt deranjați de ușurința cu care rămân urmele degetelor pe telefoanele contemporane de sticlă.

Există însă și o schimbare sensibilă în interior. Chipset-ul Qualcomm Snapdragon 636 din Honor 8X Max ar putea fi înlocuit în Huawei Enjoy Max cu noul chipset proprietar Kirin 710. În rest, se pare că sunt șanse mari ca imensiul ecran de 7.12 inchi și rezoluție  2240 x 1080 pixeli să se păstreze, la fel ca și sistemul dual camera de pe spate (16 MP + 2 MP), camera frontală de 8 MP și acumulatorul de 5000 mAh.

Nu se știe dacă și Huawei Enjoy Max va avea parte de toate combinațiile de memorie ca și Honor 8X Max (4 GB + 64 GB, 6 GB + 64 GB și 6 GB + 128 GB), dar acestea sunt deja detalii mai puțin importante. Să așteptăm lansarea oficială a acestui dispozitiv pentru a risipi semnele de întrebare, puține la număr, care mai planează asupra sa.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep