HomeFeaturedFocusRazer Phone 2 prezentat oficial, un nou smartphone dedicat gamingului

Razer Phone 2 prezentat oficial, un nou smartphone dedicat gamingului

Razer Phone 2

Se pare că este un segment care câștigă tot mai mult teren, astfel că asistăm la apariția lui Razer Phone 2, aflat deja la a doua generație. Oricum, surpriza mai mare legată de această nișă este, de exemplu, reprezentată de faptul că Huawei vrea să își facă intrarea cu Huawei Mate 20X pe acest segment, semn că potențial există. Cât despre Razer Phone 2, este o apariție care nu mai surprinde atât de mult, un telefon care a apărut special pentru acest segment de utilizatori.

La nivel de aspect fizic, diferențele nu sunt atât de mari între cele două generații. Razer Phone 2 modifică puțin poziționarea camerelor și adoptă sticla pe partea din spate, pentru a integra mai ușor încărcarea wireless cu care se mândrește acum. Și pentru a permite mai ușor iluminarea în mai multe culori a logo-ului Razer de pe spate. Nu știu dacă și certificarea IP67, nou apărută în peisaj, are de-a face cu acest spate din sticlă. În față diferențele sunt mult mai puțin vizibile.

Razer Phone 2

Ca și hardware, Razer Phone 2 este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 845, ajutat de un sistem de răcire pe vapori, care are ca scop să asigure o temperatură scăzută chiar și atunci când telefonul este forjat puternic. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de rocare este de 64 GB (UFS).

Razer Phone 2

Toate ascunse în spatele unui display IGZO LCD de 5,7 inchi, rezoluție QHD clasică (aspect 16:9), care oferă suport pentru HDR și DCI-P3.

La nivel de abilități foto, avem un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli (f/1.8) și unul tot de 12 megapixeli (f/2.6). Camera foto frontală este de 8 megapixeli. Oricum, acestea sunt aspecte mai puțin importante la un telefon pentru gaming.

Două difuzoare stereo cu suport Dolby Atmos, fiecare cu amplificator THX dedicat, un sistem de operare Android 8.1 Oreo, un senzor de amprentă plasat lateral și un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Razer Phone 2 este deja disponibil la precomandă, la un preț de 850 euro, fără detalii despre data de livrare. Există și câteva accesorii dedicate, precum căștile pentru gaming sau un stand pe care se poate încărca wireless telefonul, dar, spre surpriza mea, nu văd controllerele specifice gamingului pe site-ul oficial, pe care alți competitori le oferă. Sunt informații că ele există, dar nu înțeleg de ce producătorul nu le arată.

via Razer

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep