HomeEvenimenteHonor 8X este lansat in Europa de Est alaturi de un parteneriat...

Honor 8X este lansat in Europa de Est alaturi de un parteneriat cu Red Bull

Honor 8X
Alex Wang, Head of Honor for CEE Region prezentând noile Honor 8X

Honor, unul dintre brandurile de top de smartphone-uri care aparține portofoliului Huawei, a lansat ieri modelul Honor 8X alături de un parteneriat strategic cu Red Bull. Brandul Honor vine cu sloganul “For the Brave” și vine să ofere o alternativă acesibilă utilizatorilor și oferă o experiență de calitate superioară.

”Honor încearcă să își inspire consumatorii, să le dezvolte creativitatea și să dea tinerilor puterea de a-și atinge visele. Pentru a reuși acest lucru, Honor își asumă un mod diferit de a face lucrurile pentru a le oferi clienților săi tehnologii inovatoare.”

Honor 8X este un smartphone contruit cu tehnologia inovatoare chip-on-film și vine într-un un corp de sticlă aurora cu o margine inferioară subțire, într-o carcasă ce combină design-ul estetic cu tehnologiile flagship avansate. Vine cu un ecran FullView de 6.5-inch care atinge un raport display/corp de 91%, un sistem dual de cameră foto principală de 20 MP + 2MP, cu inteligență artificială, tehnologie GPU Turbo și are un corp de sticlă aurora cu textură dublă de 2.5D și efect de tip “grating”.

Honor 8X
Honor 8X vine în trei varante de culoare: albastru, roșu și negru.

Cu ce se evidențiază Honor 8X?

În primul rând un ecran mare de 6.5 inci, echipat cu un display Notch Full-View 2.0 de 6,5 inci, cu un raport de 19.5:9. Carcasa are o grosime de 7,8 mm.

Display-ul ocupă 91% din suprafața părții frontale, lucru posibil prin folosiea tehnologiei tip chip-on-film (COF) și un Design Antenna brevetat, pentru a restrânge lățimea marginii inferioare la 4,25 mm și pentru a obține un raport ecran/corp de 91%, întrecând astfel cele mai multe smartphone-uri flagship.

Honor 8X are un cadru metalic în mijloc și un corp de sticlă aurora cu textură dublă de 2.5D și efect de tip “grating”. Design-ul cu o gradare paralelă este construit din 15 straturi și generează reflecții diferite în funcție de unghiurile din care este privit. Utilizatorul își poate exprima stilul și propria personalitatea, alegându-și culoarea care i se potrivește cel mai bine, dintre albastru, negru și roșu.

Pentru prima dată în industria telefoanelor mobile celebrul institut TUV Reinhard a certificat display-ul lui Honor 8X pentru Eye Comfort, modul de reducere a radiațiilor albastre emisă de ecrane și previne oboseala ochilor.

Honor 8X
George Zhao, Președintele Honor, vorbind despre piața din Europa.

George Zhao, Președintele Honor: “Odată cu noul Honor 8X, Honor stabilește noi criterii de referință în atingerea echilibrului dintre valoare, design și performanță. Honor 8X nu reflectă doar frumusețea dată de design-ul minimalist, ci reprezintă și un dispozitiv inovator care demonstrează că caracteristicile flagship ale unui smartphone nu vin întotdeauna la prețuri exorbitante. Honor 8X întrece cerințele consumatorilor care nu își doresc un pachet complet alcătuit din preț, performanță, dar și un aspect atrăgător.”

IMG_0072Imediat după eveniment am avut ocazia să stăm de vorbă cu Alex Wang, Head of Honor for CEE Region despre Honor 8X. Am flat că brand-ul Honor are deja creșteri importante în Europa și că odată cu intrarea pe piața din România se așteaptă rezultate similare.

Totodată în perioada următoare vom vedea și alte produse sub brandul Honor, primul fiind o brățară wearable, la un preț accesibil (59 EUR) lansată și ea astăzi.

Honor8x aduce tehnologia de flagship la prețuri atractive pentru tinerii utilizatori: modul Super Night Shot pentru fotografia de noapte și AI-ul pe care Huawei l-a consacrat deja în famila P20. La nivel software, Honor 8X vine cu Android 8.1 cu posibilitatea de actualizare către Android 9 Pie.

Domnul Wang a declarat că ”Honor își propune să ofere actualizări în mod constant și dacă e posibil dincolo de perioada de doi ani în care în mod tradiținal sunt trimise update-uri de către producători.”

Tot ieri, Honor și Red Bull și-au anunțat parteneriatul strategic pentru regiunea CEE.

“Honor și Red Bull au colaborat cu succes în cadrul evenimentelor. Acum, obiectivul comun pe care ni l-am propus este acela de a ne aprofunda și consolida în același timp parteneriatul pe piețele principale din regiune. Vedem o potrivire excelentă în ceea ce privește valorile și principiile brand-ului și segmentul de piață vizat. Ambele brand-uri vor avea de câștigat datorită acestui lucru”, a spus George Zhao. Honor și Red Bull vor continua să colaboreze și în 2019 în mai multe domenii, cum ar fi evenimente sportive, creații de conținut, proiecte culturale, parteneriate sportive, etc.

Honor 8X va fi disponibil în România începând cu 25 octombrie la prețul de 1299 LEI pentru varianta 4 GB RAM, 64 GB stocare, respectiv 1499 LEI pentru 4+128 GB. Honor 8X va fi disponibil în trei variante de culoare albastru, negru și roșu.

Stați pe aproape că în curând revenim cu primele impresii!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep