HomeFeaturedFocusHTC Exodus 1 anuntat oficial, flagship cu aplicatii in zona de blockchain

HTC Exodus 1 anuntat oficial, flagship cu aplicatii in zona de blockchain

HTC Exodus 1

Dincolo de faptul că este un smartphont de top, HTC Exodus 1 este și un wallet hardware pentru proprietarii de criptomonede. Portofelul poartă numele de Zion și a fost dezvoltat chiar de către taiwanezii de la HTC. Iar backup-ul este asigurat (în cazul nefericit al pierderii telefonului) prin key sharding, cu ajutorul unui grup de prieteni apropiați. Care trebuie aduși împreună pentru ca Social Key Recovery, un tool special, să poată recrea aceeași cheie de securitate. Recunosc că nici mie nu îmi sunt foarte familiare aceste tehnici, dar sunt convins că cei care interacționează mai mult cu lumea criptomonedelor înțeleg ideea.

HTC Exodus 1

HTC Exodus 1 are preinstalat dApps, un alt instrument care permite rularea decentralizată a aplicațiilor, care, de fapt, rulează pe mai multe dispozitive în același timp. Cu atât mai mult, el se adresează celor care posedă și mai ales tranzacționează foarte frecvent criptomonede.

Din perspectiva hardware, HTC Exodus 1 este construit pe o platformă Qualcomm Snapdragon 845, ajutată de o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Are un display de 6,4 inchi cu rezoluție 2880 x 1440 pixeli și, ca o veste bună pentru pasionații de fotografie, sisteme dual camera atât pe spate, cât și frontal. Deocamdată s-au oferit detalii doar despre senzorii principali ai celor două sisteme dual camera, care sunt de 16 megapixeli și respectiv de 8 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh și o certificare IP69, dar mai ales un preț de aproximativ 800 euro, care poate fi plătit și în criptomonede (așa cum era și firesc), sunt restul detaliilor care merită evidențiate atunci când vorbim despre HTC Exodus 1.

HTC Exodus 1

Telefonul a fost anunțat oficial, este deja disponibil la precomandă, dar livrările vor începe doar în luna decembrie. Deocamdată nu avem la dispoziție decât fotografiile generate de calculator.

via Wired

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep