HomeFeaturedFocusFotografii si cateva detalii despre Moto G7

Fotografii si cateva detalii despre Moto G7

Moto G7

După ce câteva imagini grafice ne-au făcut cunoștință cu designul viitorului Moto G7, avem acum parte și de un leak care ne pune în temă cu specificațiile tehnice ale terminalului. Astfel încât peisajul începe să fie destul de complet și trebuie spus că nu arată deloc rău.

Moto G7

La partea grafică am văzut oricum un salt major la generația Moto G6 față de seriile anterioare. Acum lucrurile merg și mai departe, într-o direcție corectă.

Noile Moto G7 vor avea un ecran prevăzut cu notch în partea de sus, un notch de tip picătură, care trebuie spus că arată foarte bine, mai ales în versiunea roșie, care a ieșit la iveală și într-o fotografie reală, nu doar în poza generată pe calculator.

Din punctul de vedere al specificațiilor tehnice, Moto G7 se pare că va fi construit în jurul unui display de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+.

Moto G7

Va avea un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli, o cameră foto frontală de 12 megapixeli, o memorie RAM de 4 GB, capacitate internă de stocare de 64 GB, senzor pentru citirea amprentei digitale, procesor octa-core, acumulator de 3500 mAh și Android 9.0 Pie încă din cutie. De pe o cutie se presupune că sunt luate aceste specificații.

Moto G7

Nu este foarte clar care dintre membrii familiei va avea acestă echipare, pentru că de obicei familiile Moto G au trei frați. Aș înclina să cred că modelul Plus (datorită ecranului destul de mare), dar prefer să vedem informațiile oficiale. S-ar putea să mai avem totuși de așteptat până atunci, pentru că începutul lui 2019 se pare că este termenul cel mai probabil de apriție.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep