HomeFeaturedFocusPanasonic Eluga X1 si Eluga X1 Pro prezentate oficial

Panasonic Eluga X1 si Eluga X1 Pro prezentate oficial

Panasonic Eluga X1

Panasonic Eluga X1 si Eluga X1 Pro sunt două telefoane mid-range identice la exterior, care diferă doar la nivel de memorii. Panasonic a ales să le diferențieze prin denumire, deși majoritatea producătorilor folosesc aceeași denumire în această situație. Personal prefer varianta aleasă de Panasonic, însă este doar o parere subiectivă. Până la urmă contează destul de puțin acest aspect.

Panasonic Eluga X1

Panasonic Eluga X1 si Eluga X1 Pro sunt construite în jurul unui display de 6,18 inchi, cu rezoluție fullHD+, margini relativ subțiri și prevăzut cu notch în partea de sus. Atât ecranul cât și spatele telefonului sunt protejate cu Gorilla Glass 3. În interior avem un chipset MediaTek Helio P60 (cu procesor octa-core de 2,0 GHz).

Panasonic Eluga X1 are o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, în timp ce Eluga X1 Pro este echipat cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Este singura diferență dintre cele două terminale.

La nivel de abilități foto, Panasonic Eluga X1 si Eluga X1 Pro au pe spate un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Tot pe spate avem senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera frontală este de 16 megapixeli și oferă suport pentru Face Unlock pe bază de IR, pentru deblocarea telefonului chiar și în întuneric.

Panasonic Eluga X1

Un acumulator de 3000 mAh, un Android 8.1 Oreo și suportul dual-SIM completează lista de detalii care merită evidențiate. Prețurile celor două telefoane sunt de aproximativ 310 dolari pentru Panasonic Eluga X1 și aproximativ 360 dolari pentru Eluga X1 Pro. Ca bonus la achiziție, pentru un Eluga X1 cumpărătorul primește o pereche de căști Panasonic, în timp ce Eliga X1 Pro vine însoțit de un încărcător wireless.

Panasonic Eluga X1

via Panasonic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep