HomeFeaturedFocusNokia 7.1 a fost prezentat oficial, mid-range modern, cu pret atractiv

Nokia 7.1 a fost prezentat oficial, mid-range modern, cu pret atractiv

Nokia 7.1

Nokia încă are priză la public și atrage atenția, dovadă că lansarea oficială a lui Nokia 7.1 a fost așteptată cu interes. Un interes justificat, pentru că HMD Global a prezentat un smartphone mid-range cu aspect modern, specificații mai mult decât decente și preț destul de atractiv. M-am jucat o periodă de timp cu Nokia 6.1, impresiile au fost bune și vor fi detaliate în curând, așa că un pas în față din toate punctele de vedere, reprezentat de Nokia 7.1, este clar un pas în direcția bună. Poate cu excepția înlocuirii metalului de la 6.1 cu sticla cea atât de prezentă.

Nokia 7.1

Îmi place foarte mult ce face HMD Global cu numele de Nokia și sunt convins că acest producător va avea o ascensiune susținută în topul global al producătorilor de smartphone. Par să fi găsit strategia câștigătoare, sper doar să se țină de ea.

Revenind la Nokia 7.1, telefonul se caracterizează printr-un aspect modern, construit în jurul unui display alungit, cu margini destul de subțiri, prevăzut cu notch în partea de sus. Este un ecran PureDisplay, cu diagonală de 5,84 inchi și rezoluție 2280 x 1080 pixeli, protejat de Gorilla Glass 3, care oferă suport pentru HDR 10.

În spatele ecranului lucrează o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 636, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Există și o variantă ceva mai slabă, cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă. În ambele cazuri, există și suport pentru microSD.

Din punctul de vedere al abilităților foto, Nokia 7.1 vine echipat cu un sistem dual camera pe partea din spate, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Tot pe partea din spate se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera frontală este de 8 megapixeli și oferă suport pentru Face Unlock. Sistemul dual camera de pe spate folosește lentile Zeiss și este capabil de câteva funcții interesante, cu ajutorul software-ului.

Nokia 7.1

Nokia 7.1 face parte din programul AndroidOne. Vine echipat cu Android 8.1 Oreo, dar are promis un update la 9.0 Pie pentru luna viitoare. Acumulatorul are o capacitate de 3060 mAh și oferă suport pentru încărcarea rapidă.

Prețul lui Nokia 7.1 este de 349 euro pentru versiunea puternică (4 GB + 64 GB). Cea cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă costă 319 euro. Telefonul va fi disponibil începând cu 28 octombrie, în Europa dar și pe alte piețe.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep