Samsung Galaxy A9 (2018)

La foarte scurtă distanță după primul telefon al companiei cu un sistem cu trei senzori foto, modelul Samsung Galaxy A7 (2018), producătorul coreean vine cu primul smartphone din lume cu un sistem compus din patru senzori. Pare începutul unei curse nebune, care s-ar putea să nu fie ușor de oprit, însă ceea ce trebuie să remarcăm în primă fază este faptul că Samsung începe să inoveze și să fie pionier pe o piață pe care de multe ori compania a fost acuzată că se inspiră de la concurenți. Samsung Galaxy A9 (2018) nu este prima ispravă de acest fel din partea coreenilor, însă este o acțiune de pionierat care vine după ceva vreme.

Samsung Galaxy A9 (2018)

Și pentru că este destul de clar că focusul lui Samsung Galaxy A9 (2018) este pe zona de fotografie, să începem tocmai cu sistemul quad camera de pe spatele telefonului. Este compus dintr-un senzor principal de 24 megapixeli (f/1.7), un senzor tele de 10 megapixeli (f/2.4), capabil de zoom optic 2x, un senzor ultra-wide de 8 megapixeli (f/2.4) și un senzor de adâncime de 5 megapixeli (f/2.2). Peste tot acest ansamblu intervine AI-ul prin funcția Intelligent Scene Optimizer, care conduce la rezultate cât mai reușite.

Samsung Galaxy A9 (2018)

Practic, pe Samsung Galaxy A9 (2018) avem același sistem foto de pe Galaxy A7 (2018), la care se mai adaugă un senzor în plus, cel ultra-wide de 10 megapixeli. Camera foto frontală este identică și are un senzor de 24 megapixeli.

Samsung Galaxy A9 (2018) este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6,3 inchi și rezoluție 2200 x 1080 pixeli, un design oarecum standard pentru Samsung, fără notch-ul atât de prezent în zilele noastre în piața de smartphone. În spatele ecranului lucrează o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 660 (octa-core până la 2,2 GHz Kryo), o memorie RAM ce poate fi de 6 GB sau de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Sună extrem de bine!

Samsung Galaxy A9 (2018)

Un senzor pentru citirea amprentei plasat pe spatele telefonului, un Android 8.0 Oreo și un acumulator cu o capacitate de 3800 mAh și suport pentru încărcare rapidă completează lista cu detalii despre Samsung Galaxy A9 (2018) care merită evidențiate. Deocamdată lipsesc detaliile comerciale. Știm doar că telefonul va fi lansat pe câteva piețe atent selectate, undeva la începutul lunii viitoare. O să revenim când se va face lumină și asupra acestui aspect.

via Samsung

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here