HomeFeaturedFocusHuawei Mate 20 RS Porsche Design, traditia se pastreaza

Huawei Mate 20 RS Porsche Design, traditia se pastreaza

Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Deși s-a zvonit că producătorul chinez nu va mai continua linia de Mate care aduce designul Porsche pe telefoanele sale, iată că totuși a fost lansat oficial și un Huawei Mate 20 RS Porsche Design, care vine să întregească noua serie, după modelele Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro, dar și după phablet-ul dedicat gamerilor, Huawei Mate 20 X. Familia este acum completă, suflarea pasionată de smartphone și în special de brandul Huawei s-a mai liniștit.

Cât despre Huawei Mate 20 RS Porsche Design, este un Mate 20 Pro, cu tot ce are acesta de oferit din punctul de vedere al configurației, mai ales cu sistemul foto de pe spate, compus din trei senzori, de la care toată lumea așteaptă rezultate senzaționale, care se bucură de câteva finisaje de excepție, din materiale premium, pentru a justifica numele purtat, brandingul Porsche, dar mai ales prețul sensibil mai mare.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design

De această dată, avem o combinație de piele naturală și sticlă pe spatele telefonului, un fel de dungi verticale, pe lungimea dispozitivului, care chiar arată bine în fotografii. Mai ales că sticla este neagră, iar pielea poate fi neagră sau roșie. Arată bine de tot, dar și prețul de aproximativ 1700 euro este unul pe măsură, ba chiar prohibitiv, aș spune.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Sunt curios dacă se va bucura de succes, oricum îmi place că cei de la Huawei nu au renunțat la această serie limitată, chiar dacă este vorba despre un gest mai mult de imagine. Este un semn de forță din partea Huawei, o dovadă că intențiile lor sunt serioase și au un fundament solid.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep