HomeFeaturedFocusOnePlus 6T va avea pana la urma slot microSD

OnePlus 6T va avea pana la urma slot microSD

OnePlus 6T

A fost o întreagă controversă în jurul prezenței sau nu a slotului microSD pe viitorul OnePlus 6T, un flagship așteptat cu nerăbdare de mulți fani Android și de și mai mulți fani ai companiei chineze care a demonstrat de mai multe ori că știe să facă un telefon bun, la un preț foarte atractiv.

Se pare că misterul aspra acestei dileme a fost oarecum risipit de o listare pripită a terminalului în oferta unui magazin online din Germania. OnePlus 6T va avea slot microSD de tip hibrid, care va putea găzdui și două SIM-uri la nevoie. Din punctul meu de vedere este o informație mai puțin importantă, în condițiile în care telefonul va avea o capacitate internă de stocare de 128 GB. Mai degrabă mi se pare interesant faptul că am primit prin această listare o confirmare pe alte trăsături ale terminalului și avem acum o imagine destul de clară asupra configurației sale.

OnePlus 6T

OnePlus 6T va fi construit în jurul unui display AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție 1080 x 2340 pixeli, cu un mic notch în formă de picătură în partea de sus și cu margini foarte înguste. Platforma Qualcomm Snapdragon 845 va fi acompaniată de o memorie RAM de 8 GB și, așa cum spuneam, de o capacitate internă de stocare de 128 GB. S-ar putea să existe și o altă configurație la nivel de memorii.

Pe partea din spate a lui OnePlus 6T vom avea un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 20 megapixeli. Camera foto frontală va fi de 16 megapixeli, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale va fi integrat în display.

Acumulatorul lui OnePlus 6T va urca la 3700 mAh, sistemul de operare ar putea fi direct Android 9.0 Pie. Poate cel mai important, prețul pentru versiunea cu 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB este de 580 euro, valabil pentru Germania. Cam același preț cu care telefonul va ajunge și la noi. Mie mi se pare o afacere destul de bună. Voi ce părere aveți?

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep