HomeFeaturedFocusXiaomi Black Shark Helo prezentat oficial, smartphone pentru gameri

Xiaomi Black Shark Helo prezentat oficial, smartphone pentru gameri

Xiaomi Black Shark Helo

Proaspăt prezentat oficial, Xiaomi Black Shark Helo duce mai departe moștenirea predecesorului său, Xiaomi Black Shark, dar adaugă câteva plusuri exact acolo unde era nevoie de ele. Astfel, producătorul chinez se aliniază mai bine cu ofertele competitorilor pe această niștă aflată încă la început, dar care va crește într-un ritm alert, cred eu. Așa că o poziționare cât mai în forță acum, la început de drum, este importantă pentru cei care vor să aibă un cuvânt de spus și pe viitor.

Xiaomi Black Shark Helo

Xiaomi Black Shark Helo aduce, așa cum spuneam, câteva îmbunătățiri bine-venite. În primul rând, la configurațiile de memorii deja existente (6 GB + 128 GB sau 8 GB + 128 GB), se adaugă una cu 10 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Bineînțeles, cu un chipset de top Qualcomm Snapdragon 845 în rolul principal. Ecranul se transformă din IPS în AMOLED, cu o diagonală de 6,01 inchi și o rezoluție de 2160 x 1080 pixeli (aspect 18:9).

La nivel de abilități foto, Xiaomi Black Shark Helo se bazează pe un sistem dual camera pe partea din spate, cu un senzor principal de 12 megapixeli (f/1.75) și unul secundar de 20 megapixeli. Camera foto frontală este de 20 megapixeli (f/2.2).

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru Quick Charge 3.0. Sistemul de operare este cel mai probabil un Android 8.1 Oreo. Tot pe spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Xiaomi Black Shark Helo

Pe partea de gaming avem o aplicație preinstalată, Gamer Studio, care permite configurarea unor profile pentru diferite jocuri, care pot fi salvate. Profile care pot inclusiv să stabilească resursele implicate. Avem și butonul hardware care pune instant telefonul în modul dedicat activităților de gaming. Plus două difuzoare stereo, ceva iluminat RGB pe logo-ul de pe spate și un sistem de răcire integrat.

Xiaomi Black Shark Helo

Versiunea de top, cea cu 10 GB de RAM și stocare de 256 GB, are în cutie și două controllere care se montează pe lateralele telefonului pentru o experiență de gaming cât mai apropiată de cea obținută pe console. Deocamdată nu se cunoaște prețul pentru această versiune de top. Celelalte două costă aproximativ 460 dolari (cea cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB), respectiv 500 dolari (cea cu 8 GB de RAM și stocare de 128 GB). Un preț chiar bun, aș spune eu.

via Blackshark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep