HomeMobileAndroidAplicatia Sony Networks vine pe Xperia XZ3 cu acces gratuit la 340...

Aplicatia Sony Networks vine pe Xperia XZ3 cu acces gratuit la 340 de ore de continut premium

Sony Networks vine pe Xperia XZ3
Sony Networks vine pe Xperia XZ3

Aplicația Sony Networks este lansată de Sony Pictures Television Europa Centrală (care deține posturile AXN în România, și Sony Mobile) pentru dispozitivele Xperia XZ3. Utilizatorii Sony Xperia XZ3 vor putea descărca versiunea premium a aplicației pe dispozitiv din magazinul Google Play și vor avea trei luni de acces nelimitat la mai mult de 340 de ore de conținut.

Aplicația Sony Networks este o soluție unică de divertisment, special creată pentru lansarea în Europa Centrală a flagship-ului Sony Mobile XZ3. Persoanele care achizitionează noul smartphone primesc trei luni de acces nelimitat la o selecție premium de titluri din rețeaua Sony, care include peste 340 de ore de conținut, precum serialele “Absența”, “Carter”, “Pe viață” (Life), “Negociatorii” (Ransom), “Tonuri de albastru” (Shades of blue) sau “Norocul lui Stan Lee” (Stan Lee’s Lucky Man).

Sony Networks vine pe Xperia XZ3
Prin Sony Networks se poate viziona conținut premium pe Xperia XZ3.

În plus, pe lângă oferta de conținut premium, aplicația include și o secțiune gratuită, care cuprinde conținut video exclusiv, conținut editorial, grilele de programe AXN și multe altele. Utilizatorii Sony Xperia XZ3 au trei luni de acces nelimitat la oferta completă a aplicației Sony Networks, care poate fi descărcată din magazinul Google Play pe smartphone-ul Xperia XZ3, în timp ce versiunea aplicației care oferă acces liber la un conținut selectat poate fi descărcată pe toate dispozitivele mobile cu Android.

Lansarea aplicației Sony Networks (o puteți descărca din Google Play urmând link-ul de aici) pentru Sony Xperia XZ3 e o idee foarte bună și ajută la punerea în valoare a excelentului display QHD + HDR OLED de 6-inci (care integrează tehnologiile premiate BRAVIA® OLED TV) și a expertizei Sony în domeniul audio pe acest flagship ce aduce sunet premium în difuzoarele S-Force Front Surround Sound. Ca fapt divers, vă recomand să încercați să vizionați un film pe Sony Xperia XZ3 și să aveți activă opțiunea de vibrații sincronizată cu sunetul, ce creează o experiență tactilă puternică, care oferă mai mult dramatism serialelor, filmelor și jocurilor; permițând utilizatorilor să simtă acțiunea și dând astfel viață conținutului într-un mod complet unic. Veți vedea cum experiența de vizionare trece pe un alt nivel.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep