HomeFeaturedFocusOppo A7 a fost prezentat oficial

Oppo A7 a fost prezentat oficial

Oppo A7

Ca orice producător chinez care se respectă, Oppo aglomerează piața terminalelor mid-range cu aspect fizic interesant. Iar Oppo A7, despre care am mai vorbit pe aici, este doar cea mai recentă dovadă în acest sens. Telefonul a fost prezentat oficial și, în mod fericit, are un preț de aproximativ 230 dolari, valabil în China, acolo unde deja a fost pus în vânzare.

Oppo A7

Oppo A7 pune accentul pe acumulatorul cu o capacitate de 4230 mAh, sensibil peste medie, dar și pe tehnologia proprietară HyperBoost, care promite să dozeze toate resursele terminalului înspre experiența de gaming, pentru o cursivitate fără cusur. Este prima dată când Oppo vine cu această tehnologie pe segmentul mid-range.

În rest, telefonul nostru este construit în jurul unui display alungit, cu margini foarte înguste și cu un notch mic, în formă de picătură, în partea de sus, cu diagonală de 6,2 inchi și rezoluție HD+ (aspect 19:9). Oppo A7 se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 450, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Pe spate avem, cititorul de amprentă digitală și un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, în timp ce camera foto frontală este de 16 megapixeli. Ambele sunt influențate de AI-ul care încearcă să livreze rezultate cât mai reușite.

Un sistem de operare Android 8.1 Oreo cu interfața Oppo peste el completează lista cu detalii tehnice pentru Oppo A7. Un telefon care pare destul de corect. Oricum, cel puțin pentru moment sunt slabe șansele ca el să ajungă prin Europa.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep