HomeFeaturedFocusRecomandare huse protectie Sony Xperia XZ3

Recomandare huse protectie Sony Xperia XZ3

Recomandare huse protectie Sony Xperia XZ3
Un set de huse de protectie pentru Sony Xperia XZ3.

Pentru că folosesc de ceva vreme un Sony Xperia XZ3 (pe care l-am testat aici și aici  în amănunt în comparație cu alte flagship-uri) am zis că arată prea bine pentru ca să risc să îi deteriorez carcasa și prin urmare am apelat la partenerii noștri MobileDirect de unde am obținut tot pentru testare mai multe huse de Sony Xperia XZ3.

În partea de jos a bugetului vă recomand două huse Cubz Series de culoare neagră și gri, făcute din silicon.

Recomandare huse protectie Sony Xperia XZ3

Cine vrea o husă subțire poate să se orienteze către MOFI Slim Black ce acoperă spatele si colturile telefonului și se prinde foarte bine de acesta, grosimea fiind atât de mică încât nici nu simțiti că aveți husă.

Recomandare huse protectie Sony Xperia XZ3Recomandare huse protectie Sony Xperia XZ3

Vin apoi două huse IMAK, prima transparentă, IMAK Crystal Case II, relizată din silicon ce pune în valoare design-ului lui Xperia XZ3 și Jazz Skin Feel Neagra cu folie de protectie inclusa, această din urmă fiind preferata mea.

Recomandare huse protectie Sony Xperia XZ3

DSC_0761

Am lăsat la final cele două huse Sony de tip cover: Xperia XZ3 Style Cover Stand și Style Cover Touch. În cazul primeia, avantajul este că husa permite poziționare tip stand a telefonului, utilă atunci când vreți să vă uitați la filme direct pe el – când am călătorit cu avionul această husă a fost o soluție excelentă care m-a scutit de a mai ține telefonul în mână cât m-am uitat la niște materiale TED descărcate offline. Husa este din material cauciucat și protejază și spatele și ecranul.

Recomandare huse protectie Sony Xperia XZ3
Husa originala Sony Cover Touch

Mult mai faină și mai elegantă mi se pare Sony Style Cover Touch, care vine cu o protecție transparentă pentru ecran, permițând telefonului să afișeze informații pe ecran și permite interacțiunea cu el direct prin husă. Pentru cine vrea o soluție de protecție care să ofere și accesibilitate, aceasta este soluția.

DSC_0768

Le-am ales să le prezentăm pe cele de mai sus pentru că suntem de părere că acestea acoperă cam toate necesitățile și bugetele. Cu toate astea, dacă nu ați găsit nimic interesant vă recomand să vizitați pagina MobileDirect și să consultați și alte opțiuni din oferta de huse pentru Xperia XZ3.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep