DevHacks 2018

DevHacks, cea mai intensă competiție de programare revine toamna aceasta cu cea de-a patra ediție pe 17 și 18 Noiembrie la Impact Hub. La hackathon sunt așteptați peste 200 de programatori și pasionați de tehnologie care vor dezvolta soluții inteligente pentru o mai bună funcționare a societății.

Timp de 24 de ore peste 60 de echipe formate din programatori, designeri, product manageri și specialiști în marketing vor contribui la îmbunătățirea realității locale, generând soluții pentru problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Astfel, la eveniment sunt așteptați participanți indiferent de  nivelul de experiență sau tehnologiile pe care le cunosc, care se pot înregistra individual sau în echipă.

Noutatea DevHacks 2018 este reprezentată de cele 6 categorii dintre care participanții au posibilitatea să aleagă una singură la care să participe: Future Banking, Fintech, Security, Women in Tech, Digital Transformation, Web & Mobile.

Parte din experiența DevHacks 2018 vor fi și mentorii locali și internaționali care vor susține participanții pe toată durata competiției, atât cu sfaturi și feedback, cât și cu idei noi. Printre aceștia se află:

  • Giulio Fronterotta, Software Architect at Borsa Italiana – London Stock Exchange Group;
  • Cristina Buturugǎ,Web Analytics Engineer – Metro Systems Romania;
  • Erdal-Erol Ibraim, Head of IT Production – Raiffeisen Bank;
  • Julia Biro, Community Manager, Developer Relations – Nexmo;
  • Silviu-Tudor Șerban, Founder – Helios Vision, Intel Software Innovator.

Pentru o experiență completă, zonele de Relaxing & Fun vor facilita divertismentul pe parcursul evenimentului. Partenerii noștri, Pauza de Fructe și Relaxopedia le vor stimula participanților energia. De asemenea, conceptul de Escape Room va putea fi testat prin intermediul unei experiențe VR oferită de VR Center. DevHacks este realizat cu sprijinul partenerilor: London Stock Exchange Group, Raiffeisen Bank, Metro Systems, Cybourn, Team Extension și Hipo.ro.

Mai multe detalii despre DevHacks 2018 și modalitate de înscriere pot fi accesate aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here