HomeFeaturedFocusVivo Z1 Lite, sau cum sa iti dai in cap singur

Vivo Z1 Lite, sau cum sa iti dai in cap singur

Vivo Z1 Lite

Am spus mai devreme că este o perioadă foarte bogată în lansări pentru Vivo și iată că producătorul chinez nu se dezminte. Un nou telefon, Vivo Z1 Lite, vede lumina zilei. Și, în mod oarecum surprinzător, îl cam eclipsează pe fratele său despre care am vorbit ceva mai devreme, modelul Vivo Y95, despre care spuneam că are un preț de vânzare cam mare.

Vivo Z1 Lite

Vivo Z1 Lite este doar o idee mai mare, are un display LCD de 6,26 inchi, care însă are o rezoluție fullHD+ (2280 x 1080 pixeli). Are și el un notch, ceva mai generos, însă arată bine chiar și așa. Folosește aceeași cantitate de memorie RAM de 4 GB, dar scade capacitatea internă de stocare la 32 GB. Pretențioșii au la dispoziție un slot microSD pentru mai mult spațiu. Iar chipset-ul este tot un Qualcomm, dar de această dată Snapdragon 626.

Sistemul dual camera de pe spatele lui Vivo Z1 Lite este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli, iar camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Acumulatorul este mai mic, are doar 3260 mAh, sistemul de operare este tot Android 8.1 Oreo, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este în aceeași poziție, pe spatele telefonului. Practic nu sunt diferențe semnificative față de Vivo Y95.

Și cu toate acestea, prețul lui Vivo Z1 Lite este de aproximativ 160 dolari, cu 100 de dolari mai ieftin, motiv pentru care îl găsesc mai atractiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep