HomeFeaturedFocusVivo Y95 prezentat oficial, smartphone usor supraevaluat

Vivo Y95 prezentat oficial, smartphone usor supraevaluat

Vivo Y95

Producătorul chinez este destul de activ în ultima perioadă și aruncă un nou mid-range pe piață. Vivo Y95 a văzut lumina zilei și se remarcă în primul rând prin construcția sa modernă, cu display alungit cu margini foarte subțiri și un notch în formă de picătură și cu un spate într-un fel de degradeu între două culori, care sincer chiar arată interesant.

Ecranul lui Vivo Y95 nu strălucește însă și prin rezoluție, fiind un HD+ (1520 x 720 pixeli) de 6,22 inchi, panel IPS. În spatele său se găsește o combinație interesantă de chipset Qualcomm Snapdragon 439 cu o memorie RAM și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Vivo Y95

La nivel de camere foto, Vivo Y95 vine echipat cu un sistem dual pe partea din spate, compus dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli. Camera frontală este de 20 de megapixeli, semn că se pune preț pe realizarea de autoportrete digitale. Evident, toate camerele sunt controlate de ai multe funcții AI, pentru rezultate cât mai spectaculoase.

Un acumulator de 4030 mAh și un Android 8.1 Oreo cu Funtouch OS 4.5 peste el, precum și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, completează lista de specificații tehnice ale lui Vivo Y95.

Prețul de aproximativ 260 dolari mi se pare puțin cam sus, cred că este loc de alternative mai ofertante la acest buget, mai ales pe piețele asiatice.

via Lazada

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep