HomeFeaturedFocusCateva detalii interesante despre Galaxy A8s

Cateva detalii interesante despre Galaxy A8s

Galaxy A8s

Se pare că Galaxy A8s va fi primul telefon al producătorului coreean care se va bucura de noul display Infinity-O. Adică ecranul care va avea un decupaj circular pentru camera foto frontală. Este practic următorul pas după notch-ul care a devenit destul de popular într-un timp relativ scurt. Și, dacă mă întrebați pe mine, este o soluție mai elegantă, chiar dacă s-ar putea să aparâ atât erori de afișaj în unele aplicații, cât și incidente de natură fizică dacă acel decupaj este prea aproape de marginea ecranului (practic este o zonă vulnerabilă).

Galaxy A8s va avea pe partea din spate un sistem cu trei camere foto, semn că va ridica pretenții în zona de fotografie. Este și aici un mare meci care se joacă între producătorii de smartphone, după cel cu chipset-ul Snapdragon 8150 despre care am vorbit ceva mai devreme. Deși au existat dovezi concrete în trecutul apropiat că un număr mai mare de senzori foto nu garantează automat rezultate mai bune.

Galaxy A8s

Deocamdată informațiile sunt la nivel de zvon, iar fotografiile din acest material sunt doar concepte bazate pe aceste zvonuri, însă istoricul acestei surse este unul pozitiv, așa că putem spune fără prea mari riscuri că avem o imagine destul de clară din punct de vedere fizic despre Galaxy A8s, pe care Samsung îl pregătește cel mai probabil pentru finalul acestui an.

via AllAboutSamsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep