HomeMobileAndroidMicrosoft Launcher 5 pentru Android aduce suportul pentru Timeline

Microsoft Launcher 5 pentru Android aduce suportul pentru Timeline

Microsoft Launcher 5Microsoft Launcher 5

Noua versiune a launcher-ului Microsoft Launcher pentru Android suporta acum cea mai nouă funcționalitate adusă de Windows 10 October 2018 Update (versiunea 1809), adică Timeline. După cum probabil știți, Timeline este o funcție care înregistrează activitatea utilizatorului în funcție de activități pentru ca mai apoi să o prezinte în formă cronologică, permițând utilizatorului să revină rapid la una dintre activități.

Integrarea dintre Windows 10 și Android via Microsoft Launcher o să permită o mai bună vizibilitate a activităților de pe PC pe Android. De exemplu, dacă la un moment dat ați vizitat o anumită pagină cu Microsoft Edge pe PC, acesta o să apară și în secțiunea Timeline de pe Android. Și vieversa. Ca să ajungeți la Timeline, din ecranul Home prezentat de Microsoft Launcher facței sweep stânga și apoi mergeți în tab-ul Timeline.

Experiența nu este limitată doar la paginile web, documentele deschise pe PC cu Windows Explorer vor putea să apară în Timeline – merge foarte bine cu documentele care sunt deschise folosind Office 365.

Dintr-o altă perspectivă, noul Microsoft Launcher 5 aduce un suport mai bun pentru integrarea Android cu Cortana și Your Phone – fișierele pot să fie transferate mai ușor între telefon și PC-ul cu Windows 10.

Microsoft Launcher 5Microsoft Launcher 5

Toate opțiunile de mai sus merg foarte bine atâta vreme cât pe Android sunt folosite aplicațiile Microsoft – care sunt destul de multe, de la pachetul Office plus Office Lens, OneNote, Skype și până la Xbox sau ToDo, Linkedin, OneDrive.

E clar că Microsoft încearcă să ofere o soluție complexă de management pentru aparatele Android folosite în rețelele organizațiilor, unde politicile de securitate și drepturi de acces vor merge foarte bine cu toate aplicațiile de mai sus. Dincolo de asta însă, Microsoft Launcher este o soluție foarte bună de navigare pe Android, superioară din punctul meu de vedere shell-urilor standard oferite de Samsung, LG sau Huawei.

Așa că dacă nu ați încercat până acum Microsoft Launcher vă sfătuiesc să îl încercați descăcându-l din Play Store urmând link-ul de aici. S-ar putea să vă placă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep