HomeFeaturedFocusHonor 10 Lite prezentat oficial, mid-range cu pret atractiv

Honor 10 Lite prezentat oficial, mid-range cu pret atractiv

Honor 10 Lite

Huawei mai aduce un terminal pe segmentul mid-range, care pare și așa destul de suprapopulat. Este vorba despre Honor 10 Lite, care nu se abate de la rețeta consacrată parcă de producătorii chinezi pe această categorie de telefoane: aspect modern, ecran cu notch de tip picătură și margini foarte înguste, spate glossy și specificații mai mult decât suficiente pentru nevoile unui utilizator mediu de Android. Totul la un preț cinstit.

Honor 10 Lite

Honor 10 Lite respectă întocmai această descriere. Se bazează pe chipset-ul Kirin 710, ajutat de o memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB sau 128 GB. Inclusiv tehnologia GPU Turbo, special gândită pentru gameri, este prezentă. Telefonul este construit în jurul unui display de 6,21 inchi, cu rezoluție 1080 x 2340 pixeli. Așa cum spuneam mai sus, marginile acestuia sunt destul de înguste, iar în partea de sus avem un notch mic, de tip picătură. Pe spate avem sticlă (lucioasă, așa cum îmi place mie) în două culori, cu tranziția într-un degradeu mai rar întâlnit, care chiar arată bine.

Tot pe spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli, dar și cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală este de 24 megapixeli. Evident, nu lipsește din peisaj AI-ul, care intervine pentru rezultate cât mai fericite.

Acumulatorul are o capacitate de 3400 mAh, iar sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu interfața Huawei peste, cu toate feature-urile aduse de noua versiune a platformei Google.

Prețurile pentru Honor 10 Lite pornesc de la aproximativ 200 dolari pentru varianta cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă și ajung la 275 dolari pentru versiunea cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB capacitate internă. Există și o versiune intermediară, de 245 dolari, cu 4 GB de RAM și 128 GB memorie internă.  Telefonul este deja disponibil în magazinul online oficial al Huawei (vezi link-ul sursă).

via Vmall

1 COMENTARIU

  1. […] Huawei aglomerează și mai tare segmentul mid-range. Mai exact partea de sus a acestui segment, pe care cred eu că o domină destul de bine. Probabil că este o parte a strategiei această abundență de terminale care seamănă destul de mult între ele, atât la aspectul fizic, cât și la configurație. Cam aceasta este situația și cu proaspăt anunțatul Honor 10i, care este o versiune ceva mai interesantă aș spune eu a lui Honor 10 Lite. […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep