HomeFeaturedFocusCoolpad m3, un entry-level cu aspect modern si pret bun

Coolpad m3, un entry-level cu aspect modern si pret bun

Coolpad m3

Am putea chiar spune că, pentru nivelul de preț la care este propus, Coolpad m3 arată chiar bine. Ceea ce ne demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că un telefon ieftin nu trebuie obligatoriu să și arate ca atare. Se pot face dispozitive reușite cu bani puțini, iar nevoile primare ale unui utilizator de Android nu ar trebui să aibă de suferit.

Coolpad m3

Coolpad m3 este un telefon ieftin, la cei aproximativ 110 dolari pe care îi pretinde. Arată bine și propune un display alungit, cu margini foarte înguste, inclusiv în partea de jos, prevăzut chiar și cu un notch. Nu este cel mai finuț, dar permite o suprafață mai generoasă pentru ecran. Dacă ar fi să îi fac un reproș lui Coolpad m3, acesta ar fi legat de chipset-ul MediaTek, model MT6750, cu procesor octa-core de 1,5 GHz. Parcă ar fi mers mai bine un Snapdragon.

În rest, avem un display de 5,85 inchi și rezoluție 1520 x 720 pixeli (aspect 19:9), o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB (care se poate extinde prin microSD). Pe spate găsim un sistem dual camera (13 MP + 5 MP) și un cititor de amprentă. Camera foto frontală este de 5 megapixeli și este asistată de AI pentru anumite funcții, inclusiv Face Recognition.

Coolpad m3

Acumulatorul pare cam mic la cei 2800 mAh ai săi, iar sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo. Avem și jack de 3,5 mm, dar și abilități dual-SIM, așa că lucrurile par destul de complete. Iar prețul de 110 dolari este cel puțin cinstit.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep