HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung W2019, flagship-ul cu clapa al coreenilor

FOTO: cum arata Samsung W2019, flagship-ul cu clapa al coreenilor

Samsung W2019

Cam o dată pe an, Samsung lansează un concept relativ ciudat de smartphone, care se vinde doar pe piețele asiatice. Este ciudat nu atât datorită designului său oarecum bătrânesc, de telefon cu clapă (clamshell, cum spun cei pricepuți) sau echipării cu două ecrane diferite, ci mai ales din perspectiva prețului să exorbitant, care, la o primă privire, pare să nu prea îl lase multe șanse de reușită lui Samsung W2019.

Cu toate acestea, seria a ajuns deja la a patra generație. Asta înseamnă că există cerere pentru acest dispozitiv și că se și vinde destul de bine. Având în vedere că prețul pentru Samsung W2019 este așteptat să fie undeva între 2500 și 3000 dolari, eu cred că deja avem o imagine suficient de completă despre intențiile pe care le are Samsung cu acest telefon și în general cu această familie.

Samsung W2019 va fi echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 845, cu un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și cu două ecrane de câte 4,2 inchi fiecare. Sistemul dual camera de pe acest telefon va fi similar cu cel de pe Galaxy Note9, nu a fost loc de compromisuri.

Din păcate, acestea sunt detaliile tehnice pe care le cunoaștem până acum despre Samsung W2019. Noroc că avem la dispoziție câteva fotografii care ne arată destul de în detaliu construcția și finisajele acestui telefon.

Samsung W2019

Samsung W2019

Samsung W2019

Samsung W2019

Samsung W2019

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep