HomeFeaturedFocusVivo Y93 prezentat oficial, aspect modern si pret cinstit

Vivo Y93 prezentat oficial, aspect modern si pret cinstit

Vivo Y93

Mi-ar fi plăcut să spun că prețul lui Vivo Y93 este unul chiar atractiv, dar nu prea simt acest lucru. Cred că cel mai bine analizăm împreună specificațiile pe care le propune acest terminal interesant și tragem împreună concluzia legată de prețul său. Avem de-a face cu un telefon cu aspect modern, elegant, cu ecran cu margini foarte subțiri și cu un notch foarte mic, în formă de picătură, în partea de sus.

Vivo Y93

Display-ul lui Vivo Y93 (ce nume au putut și ei să îi găsească) este un LCD de 6,2 inchi și rezoluție fullHD+. Partea și mai interesantă este chipsetul, un Qualcomm Snapdragon 439 destul de puțin întâlnit până acum (procesor octa-core până la 1,95 GHz Cortex-A53 și GPU Adreno 505). Acesta este ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Pe spatele terminalului avem un sistem dual camera cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli și oferă suport pentru funcția Face Unlock ce suplinește absența senzorului de amprentă.

Acumulatorul lui Vivo Y93 are o capacitate de 4030 mAh și pare capabil să ofere o autonomie peste medie. Un Android 8.1 Oreo cu FunTouch OS peste el (inclusiv un asistent virtual numit Jovi) și abilitățile dual-SIM sunt restul specificațiilor care merită evidențiate.

Prețul lui Vivo Y93 este de aproximativ 215 dolari. Nu este deloc rău, dar parcă nici nu este un mare business, mai ales pe piața din China. Voi ce părere aveți?

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep