HomeMobileAndroidModelele Mazda din 2014 si mai noi pot avea acum Android Auto

Modelele Mazda din 2014 si mai noi pot avea acum Android Auto

Mazda Android Auto
Mazda ofera optiunea de instalare a unui kit Android Auto si pentru modelele din 2014 sau mai noi.

Până acum Mazda a reușit să aducă integrarea Android Auto și Apple CarPlay doar pe modelele Mazda 6 2018 și CX-5 și CX-9 din 2019, celelalte rămânând fără suport. Însă este o veste bună: printr-un upgrade hardware (care costă undeva la 200 EUR) posesorii de mașini Mazda modele 2014 sau mai noi (ce au suport pentru Mazda Connect) pot să aibă integrarea Android Auto.

Opțiunea este departe de a fi ieftină, 200 EUR plus costurile de montaj (care ar putea fi încă atâta) ajung să fie aproape tot atât de mult cât se poate investi într-un dispozitiv Android after market. Dispozitivul hardware instalat aduce pe lângă integrarea cu smartphone-ul și opțiunea de fast charge (2.1 amperi) și comenzile vocale. Pe de altă parte, integrarea Android Auto sau CarPlay nu este ceva ce vine ieftin pe niciun model de mașină de la niciun producător.

Rămâne însă de menționat faptul că Mazda a decis să aducă opțiunea și pe modelele mai vechi, care altfel ar fi rămas pe afară. Iar certitudinea că un producător îți oferă chiar și cinci ani mai târziu posibilitatea să faci upgrade la sistemul de infotainment al mașinii e un motiv puternic de a te îndrepta către mașinile respectivului.

Mai multe informații puteți găsi în comunicatul de presă Mazda.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep