HomeFeaturedFocusThuraya X5-Touch, smartphone Android cu conexiune prin satelit

Thuraya X5-Touch, smartphone Android cu conexiune prin satelit

Thuraya X5-Touch

Poate că sună frumos o asemenea combinație, de telefon smartp Android oarecum clasic, cu un al doilea SIM cu conexiune prin satelit (care vine la pachet cu o antenă retractabilă), dar trebuie să vă spun din start că Thuraya X5-Touch este cam scump. Aproximativ 1300 euro costă și, din punctul de vedere al specificațiilor tehnice este cam subțirel și cam neofertant. Însă, dacă treceți peste acest inconvenient, s-ar putea să vă încânte ideea de a nu rămâne fără semnal, fără conexiune cu lumea, nici chiar în cele mai izolate puncte ale globului.

Pentru un terminal dedicat celor activi, care se izolează de restul lumii în cele mai neumblate unghere, Thuraya X5-Touch vine și cu certificare IP68 și respectă și standardul MIL-STD-810. În plus, are suport pentru navigația prin GPS, BeiDou și GLONASS.

Thuraya X5-Touch

Ca și specificații, se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate intertnă de stocare de 16 GB (plus microSD, dar doar până la 32 GB). Păi v-am spus că este subțirel! Și lucrurile nu s-au terminat aici. Camera foto principală este de 8 megapixeli, iar cea frontală de 2 megapixeli. Ecranul este de 5,2 inchi, rezoluție 1080p, iar sistemul de operare este un Android Nougat.

Acumulatorul compensează și vine cu o capacitate de 3800 mAh, lucru care ne arată că acest telefon are alte funcționalități decât unul convențional. Dincolo de prețul mare, amintit mai devreme, trebuie reținut că pentru conexiunea prin satelit este nevoie de un pachet de servicii care se plătește separat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep