HomeFeaturedFocusMotorola One este disponibil in Romania

Motorola One este disponibil in Romania

Motorola One

Cu mai bine de două luni în urmă, Motorola anunța lansarea oficială la nivel global a două terminale, Motorola One și Motorola One Power, care marcau adoptarea unui design nou, modern cu display cu notch și pentru acest producător de telefoane, semn că este o tendință care nu poate fi ignorată. Acum, la ceva timp distanță, Motorola One ajunge si în România.

Motorola One

Motorola One este echipat cu un display de 5,9 inchi, rezoluție fullHD+ (aspect 19:9), cu margini foarte înguste și prevăzut cu notch. Chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon 625 (procesor octa-core până la 2,0 GHz), iar memoriile se pare că sunt de 4 GB cea RAM și de 64 GB cea internă, deși producătorul nu a dat detalii despre aceste caracteristici.

Pe spatele de sticlă al lui Motorola One avem un sistem dual camera cu un senzor principal de 13 megapixeli , dar și cititorul de amprentă. Camera frontală este de 8 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă.

Terminalul este din familia Android One, așa că ar trebui să se bucure de cea mai recentă versiune a sistemului de operare.

Este textul în care surprindeam specificațiile tehnice ale lui Motorola One la momentul anunțului oficial. Acum avem și câteva detalii comerciale, valabile pentru piața din România. Motorola One este deja disponibil pe MediaGalaxy, la un preț de 1299 lei. Se bate cu Moto G6 Plus, pe acest segment de preț, în condițiile în care au și specificații destul de apropiate. Nu îmi dau seama dacă acest lucru este bun sau rău pentru companie, însă ceea ce este important este că Motorola One arată bine și din perspectiva prețului, nu doar fizic.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep