HomeFeaturedFocusSamsung W2019 anuntat oficial, un nou flip-phone cu specificatii de flagship

Samsung W2019 anuntat oficial, un nou flip-phone cu specificatii de flagship

Samsung W2019

Faptul că Samsung duce mai departe această serie, parcă cu încăpățânare, mă face să cred că în mod clar există cerere pentru acest tip de telefoane. Iar Samsung W2019 nu vrea să își dezamăgească fanii, așa că propune specificații de top în această construcție pe care unii ar considera-o învechită, de flip-phone sau, cum am văzut că i se mai zice, de clamshell.

Samsung W2019

Mai pe românește, Samsung W2019 este un telefon cu clapă, dotat cu două ecrane SuperAMOLED de 4,2 inchi, rezoluție fullHD standard (1920 x 1080 pixeli, aspect 16:9), care se bazează pe o combinație potentă de chipset Qualcomm Snapdragon 845, cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 128 GB sau chiar de 256 GB. Sună frumos până acum, iar dacă adăugăm și sistemul dual camera de pe Samsung Galaxy S9+ (12 MP + 8 MP), capabil de niște rezultate spectaculoase, atunci ne dăm seama că producătorul coreean nu a lăsat loc de compromisuri.

Samsung W2019

O cameră foto frontală de 8 MP, un acumulator cu o capacitate de 3070 mAh și un Android 8.1 Oreo completează lista cu detalii care merită evidențiate. Senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat lateral, integrat în butonul fizic. Tot acolo se găsește un alt buton hardware, dedicat asistenului virtual Bixby.

Samsung W2019 arată destul de bine, ca orice telefon care iese din tiparele contemporane. Și, deși nu au fost făcute publice detalii comerciale legate de acest terminal, sunt șanse destul de mici să părăsească Asia și, oricum, s-ar întâmpla la niște prețuri destul de mari.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep