HomeMobileAndroidVideo: un concept al telefonului cu ecran pliabil Galaxy F ne arata...

Video: un concept al telefonului cu ecran pliabil Galaxy F ne arata ceea ce Samsung s-a ferit sa faca

Video: un concept al telefonului cu ecran pliabil Galaxy F
Video: un concept al telefonului cu ecran pliabil Galaxy F

Dacă Samsung s-a ferit să dea detalii complete și să arate clar viitorul telefon cu ecran pliabil Galaxy F a reușit să facă pe canalul său de YouTube, Concept Creator. Folosind informațiile de la prezentarea Samsung și toate celelalte leak-uri de pe net, youtube-url Concept Creator a generat materialul video de mai jos, în care Galaxy F apare în toată splendoarea sa:

Cum Samsung nu a dat foarte multe detalii despre prototipul prezentat săptămâna trecută putem să bănuim că vor exista schimbări de design. Însă dacă ar fi aproape de ceea ce a gândit Concept Creator, Galaxy F s-ar putea să merite cei 1700 USD care se zvonește că ar fi prețul său.

Concept Creator nu este la prima ispravă de genul acesta, timpul liber și priceperea permițându-i să mai genereze și alte materiale video în care a generat imagini 3D din schițe și zvonuri. În cazul de față varianta imaginată arată mult mai bine decât ceea ce a prezentat Samsung la conferința sa pentru dezvoltatori de săptămâna trecută. Ecranul pliabil și cel extern, ambele AMOLED vor avea cel mai probabil margini mai late cu toate că prototipul din film le arată ca fiind foarte mici, moderne. Poate că exagerarea nu este foarte mare și în câțiva ani tehnologia să permită așa ceva.

Cele mai recente zvonuri dau ca moment de lansare luna martie 2019, după ce Galaxy S10 va fi prezentat la MWC 2019 de la Barcelona.

Zic să nu ne grăbim și să tragem concluzii, cu toate că video-ul de mai sus prezintă aparatul într-o lumină foarte bună. Mai sunt câteva luni bune până la prezentarea produsului final și dacă lucrurile vor fi în grafic pentru Samsung, cu siguranță că o să vedem multe leak-uri pe această temă și vom putea discuta mai multe.

Rămâne însă ideea faină de a avea un telefon hibrid care să devină și tabletă atunci când e nevoie. Sau chiar PC cu Ubuntu Linux Desktop.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep