HomeFeaturedFocusVivo X23 Symphony Edition prezentat oficial

Vivo X23 Symphony Edition prezentat oficial

Vivo X23 Symphony Edition

Cei de la Vivo par să nu se mai oprească cu lansările de telefoane mid-range, încercând să confirme afirmațiile mele de acum câteva zile, când spuneam că este o perioadă foarte agitată pentru ei. Vivo X23 Symphony Edition a văzut lumina zilei și, așa cum o spune și numele său, este o variație a lui Vivo X23, cu câteva mici modificări, unele destul de interesante.

Vivo X23 Symphony Edition

Telefonul este construit în jurul unui display de 6,41 inchi, un AMOLED cu rezoluție fullHD+ și aspect 19,5:9, cu margini foarte înguste și un notch mic, în formă de picătură, în partea de sus. De când Sharp a prezentat Aquos R2 Compact, primul smartphone cu două notch-uri, parcă mă simt dator să specific și unde este plasat notch-ul unui telefon proaspăt lansat. Ecranul lui Vivo X23 Symphony Edition integrează și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

La nivel hardware, telefonul se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 660 cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

În ceea ce privește abilitățile foto, Vivo X23 Symphony Edition se bazează pe un sistem dual camera în partea din spate, compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli și unul secundar de 13 megapixeli, în timp ce camera foto frontală este de 24,8 megapixeli.

Un acumulator de 3400 mAh și un Android 8.1 Oreo completează lista de specificații tehnice care merită evidențiate. O configurație pentru care prețul stabilit de producător este de aproximativ 400 dolari, puțin cam mult pentru piața din China, destul de ofertantă. Sunt curios dacă Vivo X23 Symphony Edition va ieși și în afara granițelor țării natale, pentru că rău nu arată.

via GlobeMobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep