HomeFeaturedFocusClasicul joc Lemmings revine in varianta mobila, gratuita

Clasicul joc Lemmings revine in varianta mobila, gratuita

Jocul Lemmings revine în variantă gratuită pentru mobil.

Dacă sunt printre voi utilizatori care au prins vremea XZ Spectrum atunci cu siguranță își aduc aminte de seria Lemmings și modul ingenios în care au introdus ideea de rezolvare de puzzle-uri cu o animație minimală.

De curând Sony și Sad Puppy au relansat Lemmings pentru Android și iOS (nu și pe PlayStation), readucând în actualitate povestea micilor animăluțe care se pot descurca în orice situație datorită specializărilor lor. Atât interfața cât și logica a fost adaptată pentru utilizarea touch iar nivelurile sunt desenate vertical, să poată arăta bine pe ecranul smartphone-ului sau au tabletelor.

Este o modalitate faină de a revigora un joc foarte vechi. Totuși, ideea de gratuit este cea din varianta modernă, adică reclame și opțiuni de cumpărare direct din joc a diverselor elemente care pot face nivelurile mai ușoare.

Depinde de fiecare cum decide să joace: să depună timp și efort sau să își facă viața mai ușoară cumpărând diversele ”goodies” din joc. Indiferent de calea aleasă cred că merită ca măcar să încercați Lemmings de iOS și Android descărcându-le din
App Store, Google Play. S-ar putea să vă placă!

via engadget

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep