HomeCloud & MobilityDe Craciun, Alexa s-a confruntat cu probleme

De Craciun, Alexa s-a confruntat cu probleme

In ziua de Craciun server-ele Amazon din Europa au avut probleme majore in functionare.

Finalul acestui an a marcat un moment foarte important pentru Amazon, care a reușit vânzări excelente pentru aparatele Echo, bineînțeles seria de reduceri (30 EUR pentru Echo Dot în loc de 60 EUR) de aproape 50% contribuind major la acest lucru. Iar când a venit și momentul activării lucrurile s-au cam stricat: server-ele Amazon din Europa au avut probleme de conectivitate, lucru ce a generat imposibilitatea de a folosi aparatele Echo.

Problemele au început undeva la ora 10am GMT și a afectat doar Marea Britanie, Germania și Italia. Ca proaspăt utilizator de Amazon Echo Dot pot să confirm că în România nu au fost probleme.

Și dacă tot am adus vorba, mai trebui să vă spun și că Amazon Echo Dot a fost cel mai vândut smart speaker al Amazon în perioada sărbătorilor alături de Amazon Smart Plug.

Ca fapt divers, dacă vă tentează să vă luați unul acum, când încă este la reduceri, trebuie să știți că Amazon nu îl livrează în România. Aveți nevoie să îl livrați într-o țară de pe lista acceptată (Germania, Italia) și apoi să îl aduceți în România. Și mai trebuie să știți că funcționează mai bine decât m-am așteptat – în curând o să fac un articol mai mare despre ce se poate face cu un dispozitiv Echo în România.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep