HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Huawei Nova 4

FOTO: cum arata Huawei Nova 4

Huawei Nova 4

Au ieșit la iveală câteva fotografii real life care îl înfățișează pe Huawei Nova 4, un smartphone ce va avea parte de lansarea oficială în cursul săptămânii viitoare (pe 17 decembrie). M-am gândit să vi le arăt și vouă pentru că ele ne arată un telefon extrem de elegant ca și aspect fizic. În plus, pe partea din spate se vede un sistem foto cu trei camere, într-o dispunere similară cu cele de pe Huawei P20 Pro. Ar fi parcă prea frumos să avem parte de acel sistem foto, capabil de rezultate spectaculoase, dar cu un producător ca Huawei nimic nu este imposibil.

Oricum, așa cum spuneam mai sus, Huawei Nova 4 arată foarte bine și dincolo de sistemul foto cu trei camere. Avem parte de unul dintre primele terminale cu full display, care are camera foto frontală integrată în ecran, într-un mic decupaj circular. Mie îmi place mult această abordare, mi se pare mult mai fericită decât celebrul notch.

Dacă adăugăm și faptul că zvonurile spun că Huawei Nova 4 va avea și specificații de top, fiind construit în jurul unui chipset Kirin 980, cred că vom avea parte de un nou telefon atractiv din partea producătorului chinez. Mai multe detalii nu se cunosc, așa că până săptămâna viitoare rămânem cu fotografiile respective. Și cu speranța că Huawei Nova 4 va avea parte de o disponibilitate ceva mai largă decât predecesorii săi.

Huawei Nova 4

Huawei Nova 4

Huawei Nova 4

via SparrowsNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep