HomeFeaturedFocusSony Xperia XZ4 ar putea avea un display foarte alungit, cu aspect...

Sony Xperia XZ4 ar putea avea un display foarte alungit, cu aspect 21:9

Sony Xperia XZ4

Sunt deocamdată doar niște zvonuri, susținute parțial și de câteva fotografii grafice cu terminalul respectiv. Însă trebuie să recunosc că mi s-ar părea o mișcare îndrăzneață din partea producătorului japonez și că Sony Xperia XZ4 așa cum se vede în fotografiile de față arată chiar bine. Iar dacă adăugăm și câteva specificații tehnice spectaculoase (aflate și ele doar la stadiul de zvon deocamdată), avem imaginea unui flagship interesant, capabil să facă o figură frumoasă.

Conform acestor zvonuri, Sony Xperia XZ4 va fi construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 855, cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Va exista și o variantă cu 256 GB de memorie internă, dar care probabil va păstra aceeași cantitate de RAM.

Sony Xperia XZ4

Ecranul înalt, cu aspect 21:9, probabil o premieră în zona de smartphone, va fi produs de LG și nu va avea notch, ceea ce îl face și mai lunguieț. Acumulatorul va avea o capacitate de 3900 mAh, sistemul de operare va fi Android 9 Pie, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale va fi plasat lateral.

Poate cel mai important, pe spate vom avea un sistem foto compus din trei camere foto, chestie despre care s-a mai discutat, așa că este destul de probabilă.

Sony Xperia XZ4

Așa că, una peste alta, avem un Sony Xperia XZ4 care va inova puțin și care are șanse reale să atragă un număr considerabil de fani. Condiția este ca aceste detalii tehnice să se respecte întocmai și, evident, Sony să vină cu un preț cât de cât corect. Oricum, în ultima vreme parcă și-au mai domolit politica de prețuri, așa că sunt speranțe din acest punct de vedere.

via DroidHolic

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep