HomeFeaturedFocusNokia 8.1 prezentat oficial, nimic nou sub soare

Nokia 8.1 prezentat oficial, nimic nou sub soare

Nokia 8.1

Asta pentru că Nokia 8.1 este varianta pentru piețele occidentale a lui Nokia X7, un terminal care a văzut lumina zilei în China cu ceva vreme în urmă. Acest lucru însă nu știrbește cu nimic meritele terminalului și ale companiei finlandeze care ne arată că încă se mai poate face treabă bună cu acest brand. Spre deosebire de Microsoft, ar spune cei mai răutăcioși. Și aici este o discuție amplă, în care nu are rost să ne adâncim acum.

Nokia 8.1 este un terminal modern, cu ecran cu notch și aspect alungit, dar și cu câteva linii de design specifice companiei, ca de exemplu rama laterală ceva mai colțuroasă. Se remarcă o margine destul de groasă în partea de jos.

Nokia 8.1

Telefonul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 710, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB, toate ascunse în spatele unui ecran IPS Pure Display de 6,18 inchi și rezoluție 2280 x 1080 pixeli (aspect 19:9).

Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de adâncime de 13 megapixeli, ce poartă semnătura Zeiss. Camera frontală este de 20 megapixeli, o adevărată încântare pentru amatorii de selfie-uri.

Un sistem de operare Android Pie (telefonul face parte din programul Android One), un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate completează lista cu detalii care merită evidențiate. Nokia 8.1 are un preț de 399 euro, valabil pe piețele europene, acolo unde va deveni disponibil începând de săptămâna viitoare. Mi se pare puțin ca sus acest preț, însă sunt convins că există încă un număr destul de mare de fani dedicați acestui brand, așa că Nokia 8.1 ar putea să facă o figură frumoasă.

via Nokia

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep