HomeFeaturedFocusHonor va lansa un smartphone fara notch, dar cu gaura pentru camera...

Honor va lansa un smartphone fara notch, dar cu gaura pentru camera foto

honor

Tocmai ce am vorbit acum câteva zile despre Samsung și ideea Infinity O-style display pentru S10 și iată că Honor, subsidiara Huawei ce se ocupă de construirea de smartphone-uri mai accesibile la preț și cu un design ce se adresează tinerei generații, anunță că în luna ianuarie va veni cu un model nou, care la rândul său renunță la notch, având însă (similar cu Samsung) o gaură în display, pentru camera foto.

În aceste condiții, se pare că Huawei, prin brandul Honor, va putea să ia fața Samsung și să aducă pe piață primul smartphone fără notch, dar cu un ecran edge-to-egde cu gaură pentru camera foto. Cunoscut și cu acronimul HIAA (Hole In Active Area), acest tip de design va permite Samsung să se diferențieze de Apple și de toată gașca de imitatori de pe Android, punând camera foto direct în diplay. În cazul viitorului aparat Honor, camera este în partea stânga, sus, în timp ce pentru seria S10 o vedem în partea din dreapta sus.

Totodată motto-ul ”Seen the unseen”, adică ”Vezi (observă) ceea ce nu se vede” ne duce cu gândul că viitorul Honor va aduce și alte schimbări, dincolo de renunțarea la notch.

Va fi foarte interesant să vedem modul în care vor decurge lansările: Honor (Huawei) pe 22 ianuarie, apoi Samsung la MWC 2019 și probabil imediat (dacă nu chiar în același timp) Huawei să prezintă seria P30. La cum am văzut ultimele modele Huawei și Honor, Samsung o să cam transpire bine de tot, cu Huawei pe urmele sale, țintind locul 1 pe piața smartphone.

via PA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep