După ce de 1 decembrie Orange a pornit seria de filme românești în Orange TV Go, acum continuă cu o chestie la fel de faină: de acum și până la finalul anului, în fiecare miercuri clienții Orange sunt invitați să vizioneze gratuit, alături de cei dragi, filme românești prin Orange Film.

Pentru a beneficia de cele două bilete gratuite, la orice film românesc disponibil în cinematografele partenere, clienții trebuie sa trimită SMS cu textul FILM la 241 sau să folosească aplicația Orange Film și să prezinte la casele de bilete codul unic pe care îl primesc.

Această promoție face parte dintr-o serie de inițiative menite să marcheze centenarul Marii Uniri, unde se regăsesc și proiectele Albumul unei națiuni, Alba Iulia Smart City, Digitaliada și CinePub.

Și de menționat că în continuare, clienții Orange primesc două bilete la prețul unuia singur în fiecare miercuri, la toate celelalte filme care nu intră în promoția dedicată Centenarului Marii Uniri. Lista cinematografelor partenere poate fi accesată la pagina https://www.orange.ro/film/#cinematografele-partenere.

Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here