HomeFeaturedFocusiOS 12.1.1, macOS Mojave 10.14.2 si tvOS 12.1.1 lansate ieri de Apple

iOS 12.1.1, macOS Mojave 10.14.2 si tvOS 12.1.1 lansate ieri de Apple

macOS 10.14.2 este disponibil pentru download și install pe sistemele compatibile.

În cursul zilei de ieri Apple a lansat update-uri semnificative pentru macOS, iOS și tvOS, toate venind cu multe patch-uri de securitate și optimizări, așa că nu vă așteptați la elemente majore de noutate.

Focusul update-urilor este clar: repararea bug-urilor de securitate descoperite în ultima vreme și acolo unde e cazul, ceva optimizări. iOS 12.1.1 este singurul update unde putem vorbi că există totuși ceva nou, adăugarea de haptic touch pentru iPhone XR vizavi de notificări și posibilitatea de captură pentru Live Photos direct din FaceTime. iOS 12.1.1 aduce și suport extins pentru eSIM – Apple nu spune exact care, speculațiile de până acum indică Swisscom în Elveția, Orange în Spania și Three în Suedia și Danemarca.

Update-ul de macOS Mojave e cel mai mare (aproape 2,5 GB) și se evidențiază prin adăugarea suportului RTT (real time text) pentru apeulrilw Wi-Fi, noi opțiuni News în Safari și un bug major din iTunes care bloca redarea de muzică în dispozitive AirPlay third party. Vizavi de patch-urile de securitate, lista e mare (poate fi consultată aici) și vizează Airport, AMD, Carbon Core, Intel Graphics Driver, Disk Images, Kernel, NetAuth.

Încă nu am apucat să îl instalez complet ca să vă spun dacă văd și alte schimbări, e încă în stadiul de descărcare, dar din cea am citit nu generează probleme.

Așa că dacă aveți vreun dispozitiv Apple ce poate beneficia de noile update-uri dați-i drumul la download și update cât mai repede!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep