LG va lansa curand Android 9 Pie pentru seria G7 ThinQ

2
Seria LG G7 ThinQ va primi in curând update-ul Android 9 Pie.

Începem anul cu o veste bună: se pare că posesorii smartphone-urilor LG G7 ThinQ se vor bucura în curând de versiunea finală a update-ului Android 9 Pie. Via androidcentral aflăm că la scurt timp după lansarea versiunii beta de Android 9 Pie pentru LG G7 ThinQ coreenii au anunțat că începând cu această săptămâna versiunea finală a update-ului va fi distribuită și la nivel global, probabil în mod incremental așa cum se practică acum, iar asta înseamnă că nu toate țările îl vor primi în același timp.

Inițial update-ul va fi lansat către utilizatorii din Coreeea de Sud și ulterior va fi lansat și la nivel internațional. Update-ul vine cu cea mai recentă versiune de Android (9 Pie) alături de clasicele elemente de personalizare introduse de către LG.

Este important de menționat că după Huawei și Samsung, LG este al treilea mare producător care aduce Android 9 Pie pentru flagship-urile sale, luând fața HTC (de la care ne așteptam să aibă o viteză de reacție mult mai bună).

Pentru moment nu știm când va ajunge și în România. Dacă vă grăbiți, atunci mergeți la Settings și verificați manual disponibilitatea update-ului. Și dacă apare, dați-ne și nouă de știre!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here