HomeFeaturedFocusMicrosoft lanseaza un program de tip Windows 10 Insider pentru viitorul browser...

Microsoft lanseaza un program de tip Windows 10 Insider pentru viitorul browser Edge construit pe Chrome

edge_chrome

După anunțul legat de mutarea a browser-ului Edge pe cod Chromium Microsoft dă drumul la un program de testare similar cu Insider Preview de Windows 10 pentru viitorul Edge. Cine vrea să se implice și să testeze viitorul Edge se poate înscrie deja în program urmând link-ul de aici și să devină Insider de Edge.

Cei înscriși în program vor fi printre primii care vor putea avea acces la versiunile incipiente ale browser-ului, feedback-ul lor fiind important pentru construcția viitoare. Microsoft țintește în special dezvoltatorii web, dar oricine vrea să testeze viitorul browser poate să se înscrie fără nicio problemă în program. Pentru început testele vor fi făcute pe Windows 10, probabil că Linux și MacOS vor veni ceva mai încolo.

De știut și că participarea în programele Windows Insider sau Office Insider nu vă oprește să faceți parte și din Edge Insider – ba chiar ar fi o completare reușită zic eu. Însă, ca de obicei nu uitați că participarea într-un program Insider vă dă accesul la versiuni incipiente care e posibil să aibă probleme în funcționare și pot să vă îngreuneze semnificativ munca, inclusiv să inducă pierderi de date.

Așa că sfatul meu este să intrați în program doar dacă puteți să acceptați aceste inerente probleme.

Pentru moment nu am detalii despre momentul în care vor fi disponibile primele versiuni de Edge pe Chromium, probabil undeva la începutul anului viitor să vedem primul Windows 10 Insider Preview cu Edge pe Chromium și odată cu asta să înceapă și posibilitatea de testare pe alte platforme.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep