HomeFeaturedFocusNoi detalii despre Huawei Nova 4

Noi detalii despre Huawei Nova 4

Huawei Nova 4

Au ieșit la iveală câteva fotografii de presă (care se vor oficiale) cu Huawei Nova 4, din surse cu istoric relativ bun, așa că materialul respectiv ne-a atras atenția. Odată cu pozele au mai apărut și câteva specificații tehnice care ne arată că terminalul producătorului chinez merită din plin atenția pasionaților de smartphone cu focus pe segmentul mid-range.

Huawei Nova 4

În primul rând avem confirmarea detaliilor pe care le cunoșteam deja despre Huawei Nova 4. Avem parte de ecranul cu orificiu pentru camera frontală (pentru unscreen-to-body ratio cât mai mare), avem pe spate un sistem cu trei camere foto. Dar nu vom avea chipset-ul de top Kirin 980, ci se pare că doar versiunea anterioară, Kirin 970.

Toate informațiile sunt acum, odată cu apariția fotografiilor respective, completate cu detalii esențiale. Ecranul va avea o diagonală de 6,4 inchi și 2310 x 1080 pixeli (aspect 19,25:9), sistemul cu trei camere foto va fi 48 MP + 16 MP + 2 MP (deși se pare că va exista o variantă cu senzorul principal de doar 20 MP).

În plus, se zvonește că Huawei Nova 4 se va baza pe o combinație de memorie RAM de 8 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB și va avea un acumulator de 3750 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Camera foto frontală va avea un singur senzor, de 25 megapixeli.

Eu zic că Huawei Nova 4 se prezintă destul de bine și, dacă toate aceste informații se vor dovedi adevărate, va fi un terminal destul de atractiv. Asta pentru că Huawei practică de obicei prețuri destul de competitive pe zona de mid-range. Să așteptăm totuși lansarea oficială pentru a ne entuziasma până la capăt.

via slashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep