HomeFeaturedFocusRevolut obține licenta bancară în Europa

Revolut obține licenta bancară în Europa

Revolut a obtinut licenta bancară în Europa.

Ieri a venit un comunicat de presă în care Revolut anunță că a obținut licența bancară europeană și își exprimă disponibilitatea de a oferi utilizatorilor conturi curente complete, posibilitatea de a lua credite și de a tranzacționa acțiuni fără comision.

Revolut va începe implementarea licenței anul viitor, concentrându-se inițial pe Marea Britanie, Franța și Polonia și estimează că va dura între trei și șase luni după obținerea licenței bancare până când aceasta va fi implementată în Europa.

Revolut a fost lansat acum trei ani, oferindu-le posibilitatea de a cheltui și de a transfera bani oriunde în lume la cursul de schimb valutar real.

Licență bancară va permite utilizatorilor să își depună salariile direct în Revolut, iar depozitele vor fi garantate până la 100000 EUR prin Schema Europeană de Garantare a Depozitelor. În plus, Revolut va începe să lucreze pentru a oferi utilizatorilor descoperit de cont (overdraft), precum și împrumuturi la dobânzi competitive față de creditorii tradiționali de pe piață, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

”Acum că am obținut licența bancară, am făcut progrese în ceea ce privește dezvoltarea platformei de investiții fără comisioane și suntem în etapele finale de lansare a cinci piețe internaționale, putem spune că ne confirmăm reputația de ”Amazon al banking-ului”. Viziunea noastră este simplă: o aplicație cu zeci de milioane de utilizatori, în care îți poți gestiona întreaga viață financiară cu ajutorul tehnologiei, la cele mai mici costuri”, a spus NikStoronsky, Fondator & CEO Revolut.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep