HomeFeaturedFocusSe pare ca Apple ar fi mintit in legatura cu marimea display-ului...

Se pare ca Apple ar fi mintit in legatura cu marimea display-ului pe iPhone X si vin procese

In SUA Apple se confruntă cu procese pentru că ar fi mințit în legătură cu marimea display-ului și numărul de pixeli de pe iPhone X.

Vinerea ce tocmai a trecut a marcat momentul în care în Apple ar fi trimisă în judecată în US District Court of Northern California pentru că ar fi mințit utilizatorii în legătură cu dimensiunea display-ului de pe iPhone X, Xs și Xs Max și numărul real de pixeli asociați display-ului.

Până acum Apple nu a oferit niciun comentariu pe marginea acestei informații.

Niște persoane au studiat atent noile display-ului de pe seria iPhone X și au ajuns la concluzia că Apple ar fi mințit în legătură cu display-urile și că acestea nu ar avea display full, pentru că de fapt notch-ul și colțurile nu fac parte din ecran. Prin urmare iPhone X nu ar avea o diagonală de 5.8 inci ci una de doar 5.6875 inci!

E clar, o diferență există și sunt ”sigur” că mulți utilizatori au cumpărat iPhone X pentru ecranul său de 5.8 inci, pentru că ”aveau nevoie” de această diagonală și nu pentru alte motive. Totodată procesul deschis vineri pune în discuție și faptul că iPhone X ar avea o rezoluție de 2436 x 1125 pixeli, dar în realitate display-ul nu are pixeli adevărați cu subpixeli roșii/verzi și albaștri, ceea ce nu corespunde cu modul în care s-a făcut reclama …

Tot în cadrul acestui proces se aduce în discuție și faptul că iPhone 8 ar avea un display mai bun decât cel de pe iPhone X, lucru ce iarăși contravine mesajelor publicitare.

Tot documentul poate fi consultat aici:

Apple Lawsuit by on Scribd

Ce putem spune? Odată că acest proces sună a unul tipic american în care niște indivizi încearcă să speculeze niște scăpări și să facă niște bani.

Pe de altă parte, noi ca și consumatori, vrem să nu mai fim mințiti nu? Dacă scrie pe display că are 5.8 inci, să aibă 5.8 și nu 5.77. Corect?

Voi ce părere aveți de treaba asta?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep