HomeFeaturedFocusAcesta este LG G8 ThinQ?

Acesta este LG G8 ThinQ?

Acesta pare să fie LG G8 ThinQ, dacă ne încredem în leak-ul ieșit via OnLeaks.

Tocmai ce vă spuneam că Nokia și LG și-au anunțat evenimentele de presă de la MWC 2019 și iată că leak-urile încep să apară. De data asta avem o imagine (se spune că ar fi una dintre cele ce vor fi distribuite jurnaliștilor) cu LG G8 ThinQ.

Alături de randările OnLeaks, imaginea de mai sus ne dezvăluie design similar cu G7 ThinQ, cu notch și nu cu gaură în display cum o să vină Galaxy S10.

Una din imaginile generate de OnLeaks și care ne arată LG G8 ThinQ.

Vedem că LG G8 ThinQ beneficiază de sistem dual de camere foto, poziționate orizontal, LED-ul Flash și senzorul de amprentă și logo-ul G8.

Pe fața ecranului se pot observa marginile rotunjite și notch-ul, destul de mare. Trei butoane în partea stângă (volum și cel de activare Google Assistant ca în cazul lui G7 ThinQ, iar pe dreapta butonul de pornire/oprire și fanta pentru SIM.

Dacă mărim imaginea inițială putem vedea că în zona notch-ului nu există fanta de difuzor așa cum era prezentă pe LG G7 ThinQ. E posibil ca LG să vină cu o inovație și anume ideea de a integra cumva sunetul în display.

Detaliile tehnice asociate LG G8 ThinQ nu sunt încă foarte clare: zvonurile dau un display de 6.2 inci cu aspect 19.5:9, ecran OLED, dimensiuni de 152 x 72 x 8.4. Deja am discutat despre găselnița cu ecranul secundar ca atașament .

O noutate ar fi posibilitatea de control fără touch, deja promisă de LG în materialul de prezentare:

Chiar și așa, LG G8 ThinQ pare la prima vedere un smartphone de 2018 și nu unul pentru 2019.

Dar să nu ne grăbim cu concluziile, până la MWC 2019 mai e puțin.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep